Egészség

Téma: Egészség

Mitől jó egy kismama nadrág?

A kismama nadrág hallatán még ma is sokan a kantáros nadrágra gondolnak, némi fújjogással. Valahol érthető is, kevés nőnek áll jól a kantáros nadrág, ahhoz tényleg manöken alkat kell. Persze a divat periodikusságát ismerve, lesz még idő amikor visszatér a kantáros nadrág a divatba, de a kismamák remélhetőleg kimaradnak ebből a szórásból.

Szerencsére kevésa piacon az újonnan vásárolható kantáros kismama nadrág már, viszont van sok-sok féle kényelmes, divatos és jó minőségű kismama nadrág. A kínálat többfélét különböztet meg, van szuper csípő nadrág pocakbetéttel, pocakbetét nélkül, van normál derekú pocakbetéttel, és van derékmegoldás nélküli magas pocakbetéttel. Nem lehet kijelenteni, hogy melyik a legjobb megoldás, mindenkinek magának kell megtalálni a kényelmes fazont.

A tapasztalat azt mondja, hogy a normál derék kialakítás alá (tehát nem rá, alá!!!) vart bandázzsal kismamásított nadrágok a legkelendőbbek. Ezeknél fontos, hogy az övterelőben belül meg legyen az állíthatóság, mert a kezdetekben még tán kicsit elálló övterelőt jól be lehet húzni és egy tökéletes nadrág lesz belőle.

A kismama akkor jár a legjobban, ha nem halogatja a nadrág vásárlást, hanem amint igényt érez egy nadrágra, azonnal beszerez egyet. Így ugyanis megadja magának a lehetőséget arra, hogy jól ki tudja használni azt és nem félmegoldássokkal húzza az időt addig, amikor már elkerülhetetlen a nadrág cseréje. A nadrág próbálása kulcsfontosságú momentum a kismama és nadrágja közötti kapcsolat kialakulásának. Van egy trükk, amit nem szabad kihagyni. Nem elég, ha egy kismama nadrág álló helyzetben kényelmes. Ülni is kell majd abban a nadrágban, sőt, nem csak most hanem pár hónap múlva is, ezért mindenképpen le kell ülni abban a nadrágban még ott a próbafülkében és előre hajolva pár másodpercet eltölteni. Ha ekkor is kényelmesnek bizonyul, akkor viszont biztos jó darabot sikerült választani.

És még egy tévhit a kismama nadrágokkal kapcsolatban. Egy jól passzoló nadrág nem képes a végtelenségig nyúlni, tágulni, idomulni. Márpedig a női test bizony sok változásra képes, főleg a terhesség ideje alatt. Ahogy közeledik a szülés, egyre tágabbra nyílik a csípő és ez bizony ruhaméret növekedést is jelent. Nem véletlenül ül a terhes nő terpeszben….

Ne akarjuk ugyanazt a nadrágot hordani 12 és 36 hetes kismamaként. Fogadjuk el, testünk változik. Jó hír viszont, hogy a szülést követően a csípő visszaáll korábbi állapotába és akkor ismét kényelmes lesz a 12. héten imádott nadrág.

Ki van itt?

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

stat